Bel voor een afspraak: 040 206 1989 / 06 1208 8588

wie ik ben...

Mijn naam is Kathy van Weert, ik ben geboren in 1967 en woon in Leende. Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Vanaf m'n 21ste ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Met veel plezier, maar ik zocht een nieuwe uitdaging. Iets dat mij veel voldoening en energie geeft naast mijn werk in de zorg. Na een demonstratie van de grondlegger van de Integratieve Massage - Geert van Coillie - was ik meteen enthousiast. Overtuigd door het effect van deze methode ronde ik bij hem op Kasteel Nieuwenhoven in St. Truiden (Be) de opleiding af. Een geweldige ervaring die ik graag doorgeef aan anderen. Ik werk nu nog meer vanuit mijn gevoel. Met zorg en aandacht voor de medemens. Door je te vertroetelen en je even tot jezelf te laten komen in deze drukke tijden. Dat is wat mij gelukkig maakt. Ik geef en jij geeft er aan toe. Givvin. Pas dan 'kom je echt los'... en durf ik er een vergoeding voor te vragen.

Kathy van Weert

Kathy van Weert